Полузащитникът на Испания Родри отново бе моторът, който с лидерските си

...
Полузащитникът на Испания Родри отново бе моторът, който с лидерските си
Коментари Харесай

Родри: Дошли сме, за да спечелим, това е манталитетът на Испания

Полузащитникът на Испания Родри отново бе моторът, който с лидерските си качества оказа помощ на съотборниците си да реализират поврат против Грузия и да се класират за четвъртфиналите на Евро 2024.

Играчът на Манчестър Сити наниза значимия изравнителен гол и успокои " Ла Фурия Роха ", откакто съперникът поведе с 1:0 в 18-ата минута на осминафинала в Кьолн. За изявите си опитният халф бе определен за състезател на мача.

Испания надви с 4:1 и на четвъртфиналите среща домакина Германия. 

" Спрях играта и желаех да се съберем и да прикани съотборниците да запазим самообладание. Започвахме да губим надзор. Знаехме, че ще бъде комплициран мач. Гледахме Англия преди и при тях също стана доста комплицирано. Никой мач не е елементарен, само че в последна сметка мисля, че играхме добре ", показа Родри.

" Германия ще бъде мощна вкъщи, само че ние не се опасяваме. Трябва да се представим на равнище, само че не сме тук, с цел да играем добре или да оставим прелестно усещане. Вместо това сме пристигнали, с цел да спечелим - това е манталитетът на този тим ", добави халфът след снощния успех.
 Испания - Грузия 4:1 в мач от 1/8-финалите на Евро 2024
Испания си поигра с огъня, само че въпреки всичко разруши смелите грузинци и си обезпечи конфликт с домакина Германия

В идната фаза Испания ще играе против Германия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР